AJVAR Z PEČENÝCH PAPRIK
Velice variabilní pasta z pečených paprik si určitě najde cestu i do vaší kuchyně. Výrazné aroma zralých, lehce pikantních červených parik se dokonale snoubí s chutí těstovin, chlebem pita či tortillou, ale také se výborně hodí jako dip k masu nebo salátu.
Země původu: Řecko - Larissa
Objem: 180 g
Složení: Pasta z pečených paprik 96,5%, slunečnicový olej 1,3%, mizithra sýr 1,56% (ovčí a kozí mléko, syřidlo, sýrářské kultury), vinný ocet, bramborový škrob, mořská sůl, kyselina citronová. Může obsahovat stopy mandlí.
Skladování: Po otevření uschovejte v lednici a spotřebujte do 15 dnů.
INSPIRACE: Neváhejte Ajvar použít místo klasického rajčatového základu na pizzu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.