SUŠENÁ RAJČATA NA SLUNCI
Rajčata sušená starou tradiční metodou na sluníčku. Sbírají se jen ta opravdu zralá a plná chuti. Suší se rozpůlená a posypaná mořskou solí na přímém slunci. Rajčata jsou naložená v kvalitním slunčnicovém oleji a vinném octu. Jejich chuť je obohacená česnekem, oreganem a bazalkou.
Země původu: Řecko - Larissa
Objem: 250 g / hmotnost po odkapání - 125 g
Složení: Rajčata sušená na slunci 68,33%, slunečnicový olej, červený vinný ocet, mořská sůl, česnek 1,39%, oregano, bazalka. Může obsahovat stopy mandlí a mléčných výrobků.
Skladování: Po otevření uschovejte v lednici a spotřebujte do 15 dnů.
INSPIRACE: Sušená rajčata nakládaná v oleji se dokonale hodí na přípavu těstovin. Chuťově vyladěný a rychlý recept najdete přímo tady.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.